Færder kommune Skole

Teie skole søker

Faglærere - 200% stilling - årsvikariater

To ledige lærervikariater ved Teie barneskole

I Færder kommune søker vi medarbeidere som vektlegger helsefremmende prinsipper i sitt daglige arbeid. Derfor ønsker vi medarbeidere som møter elevene med varme og omsorg og jobber for at alle skal få mulighet til å realisere sine fulle potensial. I Færder kommune vektlegges praktiske, relevante, virkelighetsnære og motiverende læringsprosesser med høy grad av elevmedvirkning. Skolene søker medarbeidere som tilrettelegger for tverrfaglig opplæring, dybdelæring og andre sentrale prinsipper i LK20.

Færder kommune trenger deg som er opptatt av pedagogisk utviklingsarbeid, som har høye ambisjoner for elevenes læring og som ønsker å delta og bidra i profesjonsfellesskapet på skolen og i Færder kommune.

Våre nye lærere skal, sammen med det eksisterende personalet, dekke alle fagområder. Vi trenger derfor dyktige lærere som ønsker å være med på å skape gode resultater og en fremtidsrettet skole. 

Teie skole ligger i et etablert boligområde med et fint nærmiljø 2 km fra Tønsberg sentrum og ca. 4 km fra Borgheim sentrum. Vi har Teieskogen og idrettsområder som nærmeste nabo. Skolen er en 1.-7.skole med ca. 450 elever. Skolen har ca. 60 fast ansatte.

Teie skole søker etter kvalifiserte kandidater til å fylle inntil 200% stilling i årsvikariater som faglærer/spes.ped.lærer for skoleåret 24/25. Stillingene er tilgjengelige både på småskoletrinnet og på mellomtrinnet.

Kvalifikasjoner

Vi legger spesiell vekt på følgende kvalifikasjoner:

  • God klasseledelse
  • God relasjonskompetanse
  • Ønskelig med spesialpedagogisk kompetanse

Personlig egnethet vektlegges. 

Vi tilbyr:

  • godt arbeidsmiljø i en utviklingsorientert organisasjon 
  • gode muligheter for kollegastøtte, lederstøtte og veiledning 
  • lønn i henhold til gjeldende avtaleverk
  • medlemskap i Statens pensjonskasse

 

Andre opplysninger:

Alle som skal arbeide i Færder kommune må fremvise politiattest før tiltredelse. Den fremvises ved tilbud om ansettelse og skal ikke legges ved søknaden.
Færder kommune er opptatt av at mangfold er en ressurs, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering eller etnisitet.
I henhold til offentleglova kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.
Søkere må ha gyldig arbeids- og oppholdstillatelse.
Ved et eventuelt intervju må det legges frem CV, samt kopier av attester og vitnemål dersom disse ikke er lastet opp som vedlegg til søknaden.

Del på:

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

08.05.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Teie skole

Kontaktpersoner:

Adresse:

Tinghaugveien 16 3140 Nøtterøy

Kart: